Wie ben ik?

Ik ben Ethel Stokvis – Gans. Als sportzorgmasseur, gecertificeerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) en de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS), heb ik kennis van anatomie, fysiologie, functieonderzoeken, rek- en mobilisatietechnieken, tapen en bandageren, EHBSO (Eerste Hulp Bij SportOngelukken), blessurepreventie, kwaliteitszorg en natuurlijk sportmassage.

Gezondheid en het menselijk lichaam heb ik altijd al interessant gevonden. Het vak van sportmasseur sluit daar goed op aan: bezig zijn met het menselijk lichaam en een bijdrage leveren aan de lichamelijke en vaak ook geestelijke conditie van mijn klanten. Om mijzelf in goede conditie te houden, ben ik regelmatig aan het sporten; doordeweeks in de sportschool en in het weekend lekker buiten hardlopen, mountainbiken en wielrennen. Ook heb ik zo’n 25 jaar gevolleybald op diverse niveaus.

Door mijn kennis en ervaring kan ik u helpen uw sportieve doelen te behalen, behouden en wellicht te overtreffen! Klik hier voor een overzicht van mijn opleidingen en ervaring.